Premium Marketing Technology

Redovno ažuriran webshop
donosi do 3 puta veću prodaju

Održavanje webshop-a

Održavanje webshop-a, odnosno internet prodavnice je skup aktivnosti koje se rade da bi webshop nakon izrade imao tačne i provjerene informacije, proizvode, stanje lagera i ostao funkcionalan, siguran i brz.

Održavanje webshop-a podrazumijeva ažuriranje proizvoda na webshop-u (opis proizvoda, fotografije, cijene, stanje lagera), HTML programiranje po potrebi, tehničko ažuriranje WordPress CMS sistema i dodataka (plugin-ova) i tehnički rad sa serverom po potrebi.

Ažuriranje webshopa je obavezno da se radi na mjesečnom nivou.

Šta uključuje održavanje webshopa?

Zašto mi treba održavanje?

Održavanje internet prodavnice je potrebno da održite webshop novim narednih par godina nakon njegove izrade i povećate online prodaju. 

Ažuriranje prozivoda na webshopu se radi da bi Vaš webshop imao uvijek nove i ažurirane proizvode i cijene što doprinosi ukupnom povjerenju kod kupaca da u svakom momentu imaju na raspolaganju ažuriran webshop.

Tehničko ažuriranje webshopa se radi iz više razloga a glavni razlozi su da se sačuva brzina i funkcionalnost, te radi sigurnosti webshopa i kupaca. Tehničkim održavanjem sajta ćete uvijek imati najnoviji sistem i dodatke, te je samim tim Vaš webshop i dalje nov i siguran.

Pod održavanjem webshopa se  smatra i tehnički rad sa serverom koji ima za cilj zaštitu sajta na globalnom nivou od zlonamjernih napada.

Prednosti i mane

Održavanje (ažuriranje) webshopa ima niz prednosti koje su ključne za održavanje funkcionalnosti shopa, sticanje i održavanje povjerenja i uspješnosti vašeg online poslovanja.

Održavanje webshopa omogućava bolje korisničko iskustvo, veću sigurnost, bolju vidljivost na pretraživačima i stvaranje pozitivne reputacije.

Redovno ažuriran webshop

Neažuriran webshop

Želite li uslugu održavanja webshopa?

Kontaktirajte nas za više informacija i ponudu
Kompanija
Ovlaštena osoba
Izaberite uslugu
Dodatne informacije