Premium Marketing Technology

Vrijeme je novac.
Ultra brzi serveri nove generacije štede Vaše vrijeme.

Želite vlastiti privatni server?

Istražite nove mogućnosti za vaše poslovanje

Šta je VPS?

VPS Cloud Hosting usluga (Virtual Private Server) je način deljenja fizičkog servera na više zasebnih virtualnih servera, pri čemu svaki VPS server može da pokreće različiti operativni sistem i aplikacije, nezavisno od ostalih korisnika.

Svaki od tih virtualnih servera ponaša se kao kompletan fizički server, što korisniku daje mogućnost da posjeduje vlastiti privatni server. 

Razlika u odnosu klasičan (shared) hosting je u tome što korisnik ima potpun pristup svom VPS serveru i punu kontrolu nad instaliranim operativnim sistemom i aplikacijama. Dakle, nema djeljenja servera sa drugim korisnicima. Bitna razlika u odnosu na deljeni hosting jeste i ta, što uz svaki Cloud VPS server korisnik dobija sopstvenu IP adresu i sopstvenu brzu Internet konekciju.

VPS serveri se još nazivaju ultra brzi serveri zbog svoje autonomije i fleksibilnosti. U bilo kom trenutku resursi se mogu vrlo proširiti do nezamislivih brzina. 

VPS pruža odlične opcije što se tiče sigurnosti, tako da ne morate brinuti o bezbjednosti vas i vaših posjetilaca.

Prednosti VPS-a

Izaberite VPS server

*Licenca za Plesk Web Pro platformu je već uračunata u cijenu zakupa VPS Cloud Hosting-a. Zakup VPS Cloud Hosting-a i licenca za Plesk Web Pro platformu se plaćaju na godišnjem nivou. Cijena zakupa VPS Cloud Hosting-a se plaća u američkim dolarima, a cijene su izražene u KM (BAM) po trenutnom srednjem kursu dolara. U cijenu zakupa VPS Cloud Hostinga nije uključena cijena setup servera i hosting naloga. U cijenu zakupa VPS Cloud Hostinga nije uključenja administracija i održavanje VPS Cloud Hostinga.

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku sa izabranim VPS serverom

Kompanija
Ovlaštena osoba
Cloud rješenja
Dodatne informacije