Premium Marketing Technology

_ Kako biti prvi na Google? Kako ostvariti više konverzija? Kako povećati prodaju? Saznajte klikom ovde...

Pitate se... Kako biti prvi na Google? Kako povećati prodaju? Kako ostvariti više konverzija? Saznajte klikom ovde...

Unaprijedite svoje poslovanje

Dosegnite do većeg broja klijenata i kupaca uz Google marketing

Google marketing predstavlja oglašavanje na Google-u, najvećoj pretraživačkoj bazi na Internetu. Google oglašavanje se radi posredstvom specijalističke platforme, koja se zove Google Ads i kojom upravljaju specijalisti za oglašavanje sertifikovani od strane Google-a. 

Google Ads oglašavanje odnosno Google oglasi su način plaćenog oglašavanja na Internetu, gdje se vaši oglasi prikazuju korisnicima na premium pozicijama u Google pretrazi, novinskim portalima i web sajtovima, na Viber aplikaciji i slično.

Google oglašavanje

Kada pretražujete Internet o bilo kojem aspektu života, prvo što vam padne na pamet je Google pretraga. Zbog toga je Google pretraživač savršeno mjesto za oglašavanje vaših proizvoda ili usluga. 

Google oglašavanje se sprovodi putem PPC (Pay-Per-Click) kampanja, koje za vrlo kratko vrijeme postižu odlične rezultate kroz povećani doseg korisnika, visoki stepen konverzije i povrat uloženih sredstava, ukoliko sa njima upravlja osoba sertifikovana od strane Google-a, odnosno Google Partner agencija.

Intelius je zvanični Google Partner za Google oglašavanje. Naš tim posjeduje zvanične Google sertifikate koji dokazuju profesionalno znanje i kvalitet naših usluga na polju Google marketinga.

Naši Google sertifikovani stručnjaci i specijalisti za digitalni marketing će vam omogućiti veliku prodaju i vidljivost vaših proizvoda ili usluga kroz Google Ads oglašavanje i to kroz sledeće tipove Google oglašavanja.

Trebate uslugu Google oglašavanja?

Pošaljite nam zahtjev za ponudu

Kompanija
Ovlaštena osoba
Izaberite usluge iz oblasti Google marketinga, koje su Vam potrebne
Dodatne informacije